pátek 24. října 2008

Malý kluk v nás samých...

O chlapech se říká, že jsou hračičky a že v každém je větší či menší kus malého kluka, který občas vystrčí růžky a připomene se. Doufám tedy, že to tak je, a dokonce by mě velice zajímalo, zda si ženy vymyslely také nějaké tabulky, kde zaznamenávají to, co je ještě v normě a co už nikoliv.

Když dvaadvacetiletý chlap (ano, skutečně jsem použil spojení slov chlap a věk 22 let!) začne sbírat modely vláčků, zařadí se tak do kolonky "v normě". Když o dvacet let později začne "sbírat" slečny, jejichž věk by odpovídal pubertálním láskám, je to v dnešní době také "v normě" (jen ženy tomu asi nebudou říkat klukovství:-)).

Osobně mám velkou touhu vrátit se do klukovských let a začít stavět velké město z LEGO kostek. Pro začátek si myslím, že bude stačit sada z řady LEGO City, ve které je policejní stanice a policejní vůz, banka, a věznice. Ideální by tedy bylo, kdyby mi Mikuláš donesl ještě přístaviště a Ježíšek nemocnici a hasičskou stanici. A víte, co je na tom všem nejlepší?! Že policisté, hasiči i doktoři myjí vlastní helikoptéru, takže budu mít hned tři!!

Doufám, že si každý (a teď již bez ohledu na to, jak moc jste chlap nebo ženská) v dospělosti splní alespoň jedno z těch přání dětských, která se nám dosud uskutečnit nepodařila. Vede to totiž k nezanedbatelnému pocitu radosti a spokojenosti.

P.S.:
Budu mít ale obrovský problém - nebudu mít prostory, kde bych si mohl s LEGO City zařádit... Asi se budu stěhovat...!

Žádné komentáře: