úterý 3. února 2009

Ponožková kultura

No to mě tak rozhodilo, že jsem se až lekl! Učím se na zkoušku z pravěku (něco neskutečného a nikomu to nepřeji!), kde se snad všechno dělí podle keramiky (asi tak tisíc pět set devět set kultur a ani jedna nemá podle mě hlavu ani patu:-D), a do toho jezdím s kamarádem kupovat brusle. Nic prapodivného - však venku pořád ještě mrzne a zima nabírá druhý dech. Jenže to bych nesměl půjčit tomu kamarádovi teplé ponožky, aby si koupil brusličky tak akorát (i když se trošku vzpíral, když mu nesedly jak doma papuče... není to žádný med být hokejista). 

Prostě když mi je vrátil, tak z ponožek byla jakási koule.. No to nebyly ty ponožky, co jsem mu půjčoval, protože JÁ je skládám úplně jinak! Znáš to, určitě také očekáváš, že ti budou věci vráceny v původním stavu, že?! Teď je prostě období plochých jakoby přepůlených ponožek a ne ponožkových koulí, to si bude muset buď ještě chvilku kamarád počkat, a nebo zaspal dobu...! 

Buď jak buď - až ti půjčím ponožky, dávej velký pozor na to, v jakém stavu mi je pak vracíš... Jestli jsi také v "období koule", tak mi je raději nevracej...

Žádné komentáře: