čtvrtek 29. dubna 2010

Ty srabe!

Bohužel jsem se nedostal k blogu dříve, ale přeci jen to bylo k něčemu dobré, protože jinak bych musel použít jen samá sprostá slova.

Skutečně mi přijde jako alibismus největšího kalibru tvrzení našich úžas-super-dechberoucích politiků, že by zveřejnění výsledků studentských voleb ovlivnilo průběh a výsledek voleb "ostrých". Jsou to prostě jen komedianti a srabi, kteří slovíčkaří a třese se pod nimi židle, protože si chlapci uvědomují, že mnozí studenti volí ty samé politické strany či uskupení, případně jednotlivce, jako volí jejich rodiče - tudíž by výsledek voleb studentských značně předpověděl výsledek voleb na ostro. Nemyslím si, že by na tom bylo něco špatného. Už vůbec ne, když se zvesela zveřejňují předvolební průzkumy z Horní Dolní či kdejakých kotěhůlek.

Doufám, že si mnozí páni politici a mnohé dámy političky uvědomují, že se pod nimi viklá židle a ta větvička, co na ní sedí, je také již značně nařízlá. Proč tedy oddalovat nevyhnutelné - rychlá smrt je pro většinu z nich lepší než pomalý a trapný odchod.

Studenti, nebojte se prát o svá práva. Jste budoucí elita národa, která by měla vědět, jak to tady chodí. Je dobré rozhodnout se již teď, když jste mladí, plní elánu a sil, zda zůstanete tady a budete se prát s větrnými mlýny a nebo si sbalíte notebook, občanku a něco málo v hotovosti a vyrazíte prodávat své know-how do světa.

I přes nevoli politických špiček a politických nicek totiž víme, že osud je nezvratný - na každého jednou dojde, jen se čeká, kdy;-)

Žádné komentáře: